top of page

NIEUWS

GITAARCAFE APELDOORN PLECTRUMS

24 november 2022

We hebben prachtige en unieke Gitaarcafe Apeldoorn plectrums laten maken!

Alle gitaristen die hebben opgetreden ontvangen een mooie plectrum als aandenken.

LET OP: dit gaat een collectors-item worden!

03A642F2-190F-40B0-AA66-2C69581732E8.jpg
Nieuws: Nieuws

Radio-interview RTV Apeldoorn deel II

5 oktober 2022
RTV Apeldoorn had ons uitgenodigd om meer te vertellen over de laatste ontwikkelingen bij Gitaarcafe Apeldoorn.
André vertelt tijdens de uitzending "De Matinee" meer over de partnerships van Gitaarcafe Apeldoorn

Nieuws: Video
Schermafbeelding 2022-10-03 om 09.17.24.png

Huisfotograaf Job Kok

16 september 2022

Naast de succesvolle samenwerking met Brouwerij & Proeflokaal Puik, hebben we een nieuwe huisfotograaf Job Kok van www.jobkokfotografie.nl Job gaat ons helpen met mooie fotoreportages tijdens de maandelijkse edities van Gitaarcafe Apeldoorn

Nieuws: Afbeelding
rtv_logo_aapje.jpg

RADIO INTERVIEW RTV APELDOORN

Het interview bij RTV Apeldoorn is hier te beluisteren

Bedankt team RTV Apeldoorn voor deze gelegenheid om het (prille) ontstaan van Gitaarcafe Apeldoorn te vertellen in het radioprogramma De Matinee. 

Nieuws: Afbeelding
indebuurtapeldoorn.png

NIEUWSBERICHT INDEBUURT APELDOORN

14 juni 2022

Puik Bieren

Puik Bieren is een Apeldoornse brouwerij. In maart 2020, slechts anderhalve week voor de grote uitbraak van corona in Nederland, opende eigenaar en brouwer Richard Pool zijn eigen stadsbrouwerij en proeflokaal aan de Beekstraat in Apeldoorn. 

De coronacrisis heeft Puik Bieren overleefd. En zoals Richard in een interview met indebuurt Apeldoorn in juni 2020 zei: “Als de hele corona-toestand voorbij is, willen we [meer met muziek] doen, we hebben niet voor niets een podium.” 

Gitaarcafé Apeldoorn

En dus begint de muziekliefhebber vandaag met Gitaarcafé Apeldoorn. Elke tweede donderdagavond van de maand tussen 19.00 en 22.00 uur kunnen muzikanten hun kunsten vertonen, door spontaan binnen te wandelen. 

“Wil je graag iets laten horen van jouw talent? Of gewoon eens iets uitproberen op een podium? Kom op de gitaarcafé-avond naar Puik bieren en meld je bij het team”, aldus Puik Bieren. De eerste avond is vandaag, donderdag 16 juni.

Wil je graag iets laten horen van jouw talent? Of gewoon eens iets uitproberen op een podium? Kom op de gitaarcafé-avond naar Puik bieren

Puik Bieren

Je kunt op een avond maximaal drie nummers te laten horen. Het podium is groot genoeg voor vier muzikanten (zang/bas/percussie). Neem je eigen gitaar mee en prik die in de aanwezige geluidsinstallatie. 

Als muziekliefhebber ben je van natuurlijk ook van harte welkom om van de muziek te genieten en een drankje (Puik heeft meer dan alleen bier) te doen.

1801c284-9ee2-4c67-8e40-1ee640a80ca2.jpg

2E EDITIE GITAARCAFE APELDOORN

11 juli 2022

Na de succesvolle Try-Out gaan we enthousiast verder op de 2e donderdag van de maand juli. Alle muzikanten en muziekliefhebbers van live muziek zijn van harte welkom bij Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren

Nieuws: Updates
bottom of page